Tekla företagskväll 12/3

Hej tjejer!
 
Nu är det äntligen dags för vårterminens första event, vilket blir vår populära företagskväll!
Vi har bjudit in 5 stycken företag som kommer att hålla i varsitt kort föredrag där dem bland annat berättar vad dem gör och vilka framtida yrken dem kan erbjuda! Efter föredragen bjuder vi upp till mingel i Transformum där ni får möjligheten att prata med alla företag!
 
Företagen kommer vi att släppa till er successivt nu inför eventet men det första företaget släpper vi redan idag och vi välkomnar varmt Technogarden till vår företagskväll!
 
Datum: 12/3
Tid: 17:15
Vart: Sjöströmssalen 
 
Vi kommer att bjuda på middag under tiden som företagen håller i sina föredrag och även snacks under mingeltillfället i Transformum! Det är som vanligt först i kvarn som gäller då vi har begränsat antal platser. 
 
Anmäl er genom att kommentera här nedanför! Glöm ej matpreferenser! 

Andritz lunchföreläsning 5/11

Go´ förmiddag tjejer!

Vi kan nu stolt presentera vårt tredje event för denna höst!

Det kommer att bli en lunchföreläsning med företaget Andritz, vilket är ett stort globalt företag inom teknikbranschen som levererar system, utrustning och tjänster till bland annat massa- och pappersindustrin. Upplägget är att vi bjuder er på lunch medans Andritz får inspirera er om teknikbranschen och vilka möjligheter ni har efter/under er utbildning!

Datum: 5/11 

Tid: 12:15-13:00

Vart: 1D328

Eventet börjar 12:15 men kom gärna så snart som möjligt så vi har tid på oss att dela ut maten innan Andritz föreläsning startar!

Ni anmäler er som vanligt genom att kommentera för- och efternamn på hemsidan, glöm inte skriva matpreferenser!

Sista anmälningsdagen är 31/10

Våra lunchföreläsningar är vanligtvis ett väldigt populärt event och vi har ett begränsat antal platser så det är först i kvarn som gäller! 

Hoppas vi ses där!

Hälsningar, 
Tekla Styrelse 

Tips från coachen 8/10

Hej tjejer!

Hoppas ni alla haft en trevlig helg och en skön start på den nya veckan!
Det här inlägget riktar sig till alla förstaårsstudenter och nya medlemmar i Tekla. 

Vi i styrelsen tänkte ha en uppstart för er med temat “Tips från coachen” där vi ger er värdefulla tips inför er tid här på Universitetet. Vi kommer bland annat ta upp våra bästa tips inför tentaperioder, roliga föreningar/projekt man kan gå med i, hur man på ett smidigt sätt kombinerar det sociala livet med pluggandet, och mycket mer. 

Utöver våra “Tips från coachen” kommer det även bjudas på gott snacks och en riktigt trevlig musikquiz så ni får chansen att lära känna varandra och oss lite bättre!

Ni får väldigt gärna skicka ett meddelande till oss i styrelsen antingen på facebook eller instagram om det är någonting särskilt ni vill att vi ska ta upp som ni undrar över (t.ex. våra egna erfarenheter om Hotspot, Formula, omtentor). 

 

Datum: Tisdagen 8/10

Tid: 17:15 

Vart: Eva-Erikssonssalen 21A342


Anmäl er genom att kommentera för –  och efternamn här på hemsidan. 

Det här kommer bli en jättemysig kväll och vi hoppas att ni kommer uppskatta våra värdefulla tips nu inför er första tentaperiod!

Sommaravslutning 23/5!

Hej Tjejer!

Nu är det äntligen dags för årets sommaravslutning!

Vi vill gärna fira in terminens slut och början av sommarlovet med er. Antalet platser är begränsade så det är först till kvarn som gäller! Maten som kommer att bjudas på är en festbuffé så kommentera eventuella matallergier vid er anmälan.

 

Datum: Tors. 23/5

Tid: 18:00

Var: Barbros brygga


Sommaravslutningen är en av våra populäraste event så får du förhinder meddela gärna så fort som möjligt, då vi kommer att ha en reservlista!

Anmäl dig genom att kommentera ditt namn och glöm inte eventuella matallergier!

När du fått en plats kommer din kommentar att synas.  

/Styrelsen