Tips från coachen 8/10

Hej tjejer!

Hoppas ni alla haft en trevlig helg och en skön start på den nya veckan!
Det här inlägget riktar sig till alla förstaårsstudenter och nya medlemmar i Tekla. 

Vi i styrelsen tänkte ha en uppstart för er med temat “Tips från coachen” där vi ger er värdefulla tips inför er tid här på Universitetet. Vi kommer bland annat ta upp våra bästa tips inför tentaperioder, roliga föreningar/projekt man kan gå med i, hur man på ett smidigt sätt kombinerar det sociala livet med pluggandet, och mycket mer. 

Utöver våra “Tips från coachen” kommer det även bjudas på gott snacks och en riktigt trevlig musikquiz så ni får chansen att lära känna varandra och oss lite bättre!

Ni får väldigt gärna skicka ett meddelande till oss i styrelsen antingen på facebook eller instagram om det är någonting särskilt ni vill att vi ska ta upp som ni undrar över (t.ex. våra egna erfarenheter om Hotspot, Formula, omtentor). 

 

Datum: Tisdagen 8/10

Tid: 17:15 

Vart: Eva-Erikssonssalen 21A342


Anmäl er genom att kommentera för –  och efternamn här på hemsidan. 

Det här kommer bli en jättemysig kväll och vi hoppas att ni kommer uppskatta våra värdefulla tips nu inför er första tentaperiod!

Sommaravslutning 23/5!

Hej Tjejer!

Nu är det äntligen dags för årets sommaravslutning!

Vi vill gärna fira in terminens slut och början av sommarlovet med er. Antalet platser är begränsade så det är först till kvarn som gäller! Maten som kommer att bjudas på är en festbuffé så kommentera eventuella matallergier vid er anmälan.

 

Datum: Tors. 23/5

Tid: 18:00

Var: Barbros brygga


Sommaravslutningen är en av våra populäraste event så får du förhinder meddela gärna så fort som möjligt, då vi kommer att ha en reservlista!

Anmäl dig genom att kommentera ditt namn och glöm inte eventuella matallergier!

När du fått en plats kommer din kommentar att synas.  

/Styrelsen